RadioSon: Trupa de dans K-Boom de la Clubul Copiilor Sighisoara are nevoie de sprijinul nostru

0
376
views


Dansatorii sighişoreni, multiplii campioni județeni, naționali şi europeni, pregatiti de profesor Cornel Campian vor reprezenta România la Campionatul Internațional de dans din Barcelona din luna aprilie 2019.
Pentru ca acest lucru să fie posibil, dansatorii sighisoreni au nevoie de aproximativ 11.000 euro (suma necesară aferentă cheltuielilor de cazare, masă, transport, taxe de participare).

Pentru a aduna aceasta suma au fost depuse cereri de sponsorizari la mai multe societi comerciale, exista promisiuni dar se asteapta definitivarea bugetelor multora dintre acestea pentru a se cunoaste exact ce sume vor primi dansatorii sighisoreni.

La Feel Fit, pe strada Nicolae Titulescu nr 8 a fost amplasata si o urna in care sighisorenii pot lasa donatiile lor pentru dansatorii trupei K-Boom
In paralel cu eforturile pentru colectarea sumelor necesare dansatorii sighisoreni pregatesc coregrafia pentru participarea la concurs dar si un spectacol pe care il vor prezenta la Sala Mihai Eminescu in data de 1 martie, un martisor cadou pentru doamnele si domnisoarele din municipiu, care la randul lor vor putea face donatii la spectacol pentru a-I ajuta pe dansatorii sighisoreni sa poata participa la Campionatul Internațional de dans din Barcelona. 

Anul trecut dansatorii trupei K-Boom de la Clubul Copiilor Sighisoara ne-au reprezentat la Campionatul International de dans din Macedonia si la Campionatul European de dans din Brasov, in ambele competitii clasandu-se pe locul I pe podium.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara