RadioSon: Sezonul de futsal va debuta maine la Sighişoara

0
789
views

In sala sporturilor Radu Voina, va avea loc de la ora 18.00, Finala Supercupei României, care va aduce faţă în faţă Informatica Timişoara, campioana en-titre şi deţinătoarea Cupei şi United Galaţi, vicecampioana României în ultimele două sezoane. După o vară fierbinte, cu schimbări importante în cele două tabere, se anunţă o partidă interesantă, deschisă oricărui rezultat, potrivit gazdelor acestui eveniment.

Cele doua echipe, Informatica Timişoara si United Galaţi si-au prezentat ieri loturile iar in aceasta dupa- amiaza antrenorii Robert Lupu si Florin Ignat, precum si gazdele intalnirii Sebastian Hajdu, președintele echipei de futsal Pro Tineret Sighișoara si Ovidiu Malancravean, primarul Sighisoarei vor sustine o conferinta de presa despre acest eveniment sportiv gazduit de orasul nostru. La conferinta va fi prezent si Razvan Burleanu presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

Intrarea la finala Supercupei Romaniei la Futsal gazduita maine de la ora 18.00 la Sala Polivalenta Radu Voina este libera iar sighisorenii sunt asteptati sa participe in numar mare la aceasta intalnire.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara