RadioSon: Transilvania Train a plecat in aceasta dimineata din Sighisoara spre Medias.

0
791
views

Turistii trenului turistic romanesc au ajuns ieri la Sighisoara si pe parcursul dupa amiezii si a serii au vizitat Cetatea medieval si au participat la Festivalul Proetnica ce este in desfasurare in orasul nostru si au explorat si zona Haferland.
Transilvania Train trece si anul acesta prin Sighișoara, Mediaș, Alba Iulia, Sebeș, Sibiu și Făgăraș.

Transilvania Train nu este o simplă călătorie, ci un program turistic în care elementul principal va fi trenul, o aventură unică de-a lungul căreia turistii vor explora cele mai frumoase zone ale Ardealului, au declarat initiatorii proiectului.
Pasionații de călătorii cu trenul și experiențe culturale au la dispoziție 5 zile pentru a explora cultura și istoria sașilor din Transilvania pe parcursul a 600 km parcurși cu trenul, iar pachetul turistic înglobează vizita a peste 20 de fortificații, 15 ateliere de meșteșuguri tradiționale, un workshop gastronomic în Sebeș, 2 concerte unice în Biserica Evanghelică din Sebeș și în centrul istoric al Sibiului, 2 petreceri tradiționale și multe altele.

Prețul pachetului a fost de 780 euro/persoană . Printre calatorii Transilvania Train se afla turisti romani dar si turisti străini, din Germania, Slovenia, Polonia, Olanda. De la Sighisoara, in aceasta dimineata la ora 9.00 Transilvania Train a plecat spre Medias ziua de astazi fiind rezervată meșteșugurilor tradiționale în zona Mediașului, de la țiglărie până la țesătorie

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara