RadioSon: Spitalul Municipal Sighisoara ere un nou director financiar contabil

0
631
views

Continuarea proiectelor începute de echipa managerială pentru creșterea calității serviciilor medicale, diversificarea lor și creșterea satisfacției pacienților, reprezintă prioritățiile noului director.

Este vorba despre economist Lazăr Alina, noul membru al comitetului director din cadrul Spitalului Municipal Sighișoara ce a fost desemnată câștigătoare a concursului organizat pentru ocuparea functiei de director financiar contabil.

Managerul spitalului dr Tanaszi Sarolta a transmis multumiri pentru activitatea doamnei Ec.Anca Zăblău, care a ocupat aceasta functie timp de 20 de ani și a urat succes noului director financiar contabil pentru continuarea proiectelor începute și demararea altor proiecte pentru creșterea calității serviciilor medicale și a satisfacției pacienților.

Ec. Lazăr Alina, noul director financiar contabil al Spitalului Municipal Sighișoara este absolventă a Facultății de Științe Economice Transilvania din Brașov, având un masterat în Strategii și tehnici financiar-contabile în cadrul aceleiași universități, are o carieră bancară de 10 ani, iar de 2 ani a fost angajată în cadrul biroului financiar contabil al unității . Aceasta ne-a declarat care sunt obiectivele sale din noua funcție:
“ Principala mea preocupare este a de gestiona cât mai corect activitățile financiare, o colaborare bună cu organismele cu care interacționăm și să găsim soluții viabile pentru toate problemele care vor apărea dealungul timpului. Nici un post nu este ușor, dar lucrând în permanență cu oamenii și cu resursele financiare sunt convinsă că împreună putem duce mai departe proiectele începute de echipa managerială, să continuăm eforturile de a realiza obiectivele stabilite pentru că fiecare obiectiv este proiectat pentru susținerea calității serviciilor medicale, diversificarea lor și creșterea satisfacției pacienților și a angajaților. “ a declarat director financiar contabil Lazăr Alina

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara