RadioSon: Zi de hram duminica la biserica din cel mai mare cartier al Sighisoarei- Baragan, Tarnava 2

0
1443
views

Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena isi sarbatoreste hramul si pentru aceasta preotii Parohiei Sighisoara VII impreuna cu elevii Scolii gimnaziale Zaharia Boiu, cu profesorul de religie si cu enoriasii vor pregati cateva activitati pentru aceste momente de sarbatoare.

Sambata 20 mai Slujba Vecerniei cu Litie va fi urmata de premierea elevilor Scolii gimnaziale Zaharia Boiu ce s-au remarcat la olimpiada de religie obtinand note de 10 si calificare la faza nationala a acestei olimpiade. Premierea va avea loc in prezenta parintelui inspector Claudiu Chiorean de la Inspectoratul Scolar Judetean Mures, a preotilor parohi Claudiu Tofan si Mircea Fusaru si a profesorului de religie Alina Cioloca, care i-a pregatit pe elevii sighisoreni.

Elevii Scolii Zaharia Boiu vor prezenta cu aceasta ocazie un program de pricesne si o sceneta  Duminica 21 mai, in zi de hram, Sfanta Liturghie va fi urmata la Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena din cartierul Baragan de un scurt program cu cantece religioase pregatit de corul Nicolae Bogdan din Sighisoara.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara