Sarbatoarea Rabarbarului, Saschiz, editia a VI-a

0
2946
views

Va asteptam si-n acest an la Sarbatoarea Rabarbarului în data de 5 Mai 2018! Structura programului va fi, in linii mari, aceeasi cu care v-am obisnuit la editiile trecute: marsul placintelor cu rabarbar pe muzica de fanfara, degustari de produse/preparate cu rabarbar, concursuri cu premii, vizita cu ghidaj la cetatea de refugiu, recitaluri de muzica clasica in biserica fortificata, EduKitchen si jocuri distractive pentru copii, targ al producatorilor locali pe toata durata evenimentului, atelier de olarit pentru mari si mici 🙂 s.a.

Noutatile editiei din acest an sunt: sezatoarea pregatita de membrii clubului GreenImpact Saschiz, o gama mai diversificata de preparate cu rabarbar ( ce ziceti, de exemplu, de pizza?!) si mai multe activitati interactive cu publicul. In plus, pentru prima data, participantii vor putea cumpara mancare pentru pranz chiar la locul evenimentului.

Intrarea este gratuita, insa donatiile sunt binevenite pentru a sprijini activitatile in folosul comunitatii derulate de Vecinatatea Femeilor (ex. Targul de Sanatate cu analize gratuite pentru localnici). Cu detalii privind orarul activitatilor vom reveni si-n zilele care urmeaza!

Pentru informatii privind posibilitatile de cazare si/sau masa in Saschiz si in zona, va rugam sa contactati angajatii Centrului de Informare Turistica din Saschiz, la numerele de telefon: 0265.711.808 (Centrul de informare al Primariei) sau 0265-711.635 (Fundatia ADEPT Transilvania).