Wild Carpathia a inceput pregatirile pentru Sala de Sport in aer liber ce urmeaza sa fie amenajata in curtea interioara a Centrului de Voluntariat Sighisoara

0
1295
views

Este Sighisoara pregatita de miscare ?!
Inconjurata de paduri umbroase dar bucurandu-se de o vegetatie bogata chiar si zonele populate din oras, Sighisoara are de oferit o atmosfera minunata, un climat placut chiar si in timpul zilelor de vara si colturi verzi peste tot in oras – motiv pentru care miscarea in aer liber este o adevarata placere!

Incepand din aceasta vara sighisorenii se pot bucura de un spatiu special amenajat pentru miscare in aer liber – o Sala de Sport in aer liber (Outdoor GYM) !!!

O idee inedita pentru micutul nostru oras care a pornit de la initiativa voluntarilor nostrii starini ai proiectului HEAL 2 pe care Wild Carpathia il desfasoara in Sighisoara in perioada 1 Aprilie 2017 – 30 Octombrie 2017.

Astfel, in urma discutiilor purtate cu arhitectul sef al municipiului Sighisoara si cu acordul institutiei Primariei am inceput pregatirile pentru Sala de Sport in aer liber ce urmeaza sa fie amenajata in curtea interioara a Centrului de Voluntariat Sighisoara unde isi are sediul si asociatia noastra Wild Carpathia din Str. Herman Oberth, Nr. 20 – locul unde deja sute de copii, tineri si adulti participa la ateliere creative, seri de film, cursuri de limbi straine si multe alte activitati bazate pe educatie non-formala.

Sala urmeaza a fi creata din materiale simple, manual facute de tinerii voluntari straini ajutati de cativa mesteri priceputi, iar cu ajutorul sighisorenilor speram sa fie gata cat mai curand pentru ca in aceasta vara sa ne bucuram cu totii de miscare.
Tinerii voluntari au pregatit deja programe speciale de antrenament pentru cei interesati si asteapta cu nerabdare construirea efectiva a aparatelor de sport pentru a incepe lucrul cu sighisorenii si turistii care vor vizita sala. Primii pasi au fost deja facuti pentru pregatirea spatiului unde vor fi amplasate aparatele, a fost aruncat gunoiul din curte, urmeaza igienizarea spatiului verde si plantarea de flori si arbusti pentru insufleturea spatiului.
Aceasta initiativa este deschisa publicului larg si se adreseaza persoanelor de orice varsta.

Pentru bugetul necesar achizitionarii materialelor necesare si pentru igienizarea si infrumusetarea curtii facem apel la implicarea sighisorenilor care apreciaza sportul, inteleg beneficiile miscarii in viata de zi cu zi si apreciaza dedicatia tineretului in impartasirea propriilor abilitati cu alti oameni!

Daca te numeri printre oamenii care au citit acest anunt si care considera ca pot sa contribuie cat de putin fie personal, fie financiar sau pur si simplu prin incurajari la acesta initiativa, contacteaza-ne la numarul de telefon: 0738 053 338, mail: mede.wildcarpathia@gmail.com sau facebook Marina Medelete (coordonator voluntari), Wild Carpathia sau Centrul de Voluntariat Sighisoara.