Manifestări cultural-artistice specifice Sărbătorilor de Iarnă 2018, la Sighișoara

0
1715
views

Pentru a veni în întâmpinarea praznicului împărătesc al Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, Municipiul Sighișoara invită sighișorenii la manifestările cultural-artistice pe care le organizează în luna decembrie 2018, după următorul program:

• 12 decembrie 2018, ora 18.00 – Sala mare de festivități a Municipiului Sighișoara
Concert de colinde – Grupul coral ARMONIA 
• 21-30 decembrie 2018, Piața Octavian Goga – manifestări specifice Sărbătorilor de Iarnă 
Atelierul lui Moș Crăciun, spectacole tematice pentru copii, colinde, poezii și concerte sunt doar unele dintre surprizele pregătite pentru a ne bucura împreună de marea Sărbătoare a Crăciunului. 
Pe scena din Piața Octavian Goga vor evolua grupuri de elevi sighișoreni, grupuri vocale locale, trupe de teatru, trupe de dans modern, ansambluri de dansuri, interpreți de muzică folclorică, folk, dance, pop-rock, soul și blues.

În data de 21 decembrie 2018, sighișorenii sunt așteptați de elevi la târgul de produse specifice Sărbătorilor de Iarnă realizate de elevii sighișoreni.
Miros de cozonac, prăjituri și turtă dulce, delicii culinare, băuturi calde, cadouri, podoabe pentru brad și alte obiecte specifice vor completa atmosfera.

• 31 decembrie 2018, Piața Octavian Goga – Revelion 
Sighișorenii care vor alege să petreacă Revelionul în aer liber, se vor putea bucura de concertele susţinute pe scena din Piaţa Octavian Goga şi de tradiționalul foc de artificii care va marca trecerea dintre ani. 

Programul complet il gasiti pe pagina RadioSon: Concerte si alte manifestări specifice Sărbătorilor de Iarnă la Sighisoara