RadioSon: Doua tinere sighisorence disparute de la domiciliu. Comunitatea solicitata sa sprijine cautarile.

0
2708
views

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN MUREŞ SOLICITĂ SPRIJINUL CETĂŢENILOR PENTRU DEPISTAREA A DOUĂ TINERE SIGHISORENCE DISPĂRUTE
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş solicită sprijin în vederea depistării a două tinere care, la data de 21 noiembrie a.c., au plecat voluntar de la domiciliu, împreună şi până în prezent nu s-au întors la domiciliu.

CÂMPEAN MIHAELA – DANIELA, din municipiul Sighişoara, este în vârstă de 17 ani şi are următoarele semnalmente:
• Înălţime 1,35 m, faţă ovală, frunte lată, ochi albaştri, păr blond, drept şi lung, constituţie astenică;
Îmbrăcăminte: la data dispariției era îmbrăcată cu pantaloni albaştri, bluzon impermeabil de culoare gri, iar în picioare purta cizme scurte de culoare gri.

LUPU GABRIELA, din municipiul Sighişoara, este în vârstă de 14 ani şi are următoarele semnalmente:
• Înălţime 1,70 m, greutate de aproximativ 60 de kg, faţă ovală, frunte lată, ochi căprui, păr castaniu lung-ondulat, constituţie atletică;
Îmbrăcăminte: la data dispariției era îmbrăcată cu hanorac de culoare neagră cu blană maro deschis la glugă, bustieră de culoare mov, pantaloni tip colanți negri, încălțăminte tip gheată de culoare verde camuflaj.
Cei care le-au văzut sau pot oferi detalii cu privire la persoanele dispărute, sunt rugaţi să anunţe la numărul de telefon 0265-202467 – Compartimentul Urmăriri sau la cea mai apropiată unitate de poliţie, apelând numărul unic de urgenţă 112.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara