RadioSon: A inceput la Prod, la 15 km de Sighisoara concursul international Transylvania Horse Show

0
847
views

Cea de-a șaptea ediție, Transylvania Horse Show reunește între 16 și 18 iunie în Prod, comuna Hoghilag 95 de călăreți veniți din 15 țări. Evenimentul a fost votat pentru cea de-a cincea oară în ultimii 6 ani cea mai populară competiție ecvestră universitara din lume.

Organizatorii, Transylvania Horse Show împreună cu numeroși promotori de activități, artiști și producători locali propun pe lângă evenimentul sportiv, multiple experiențe autentice într-un peisaj idilic și o atmosferă relaxantă.
„”Transylvania Horse Show este un proiect nascut in urma cu 7 ani intr-o perioada in care in Romania se organizau foarte putine competitii hipice si, timp de cateva editii, a fost singurul eveniment hipic international din Romania. Energia si experienta echipei de organizare, suportul pe termen lung al catorva sponsori, un numar mare de voluntari din multiple categorii de varsta si tipuri de pregatire profesionala , sprijinul autoritatilor au adus evenimentului un renume care a depasit cu mult granitele tarii. Despre sectiunea dedicata calaretilor profesionisti s-au scris articole chiar si in Noua Zeelanda, Egipt sau Israel.” a declarat Mihnea Virgolici, organizator al evenimentului.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara