Termeni legali

Utilizarea site-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adreseaza persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor pentru vizitarea site-ului. Site-ul este administrat in exclusivitate de catre sighisoaraonline.com. Pentru utilizarea site-ului este necesar sa cititi si sa acceptati aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a site-ului presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii si termeni.

sighisoaraonline.com isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime conditiile si termenii. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat aceste conditii si termeni in totalitate.

Responsabilitate

sighisoaraonline.com nu este în nici un fel raspunzator pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate, de catre utilizator sau de catre tertii cu care utilizatorul se afla în orice raporturi juridice, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a Site-ului sau a site-urilor aflate in legatura cu acesta, sau informatiilor incorecte, text, foto, video publicate. Legaturile respective reprezinta o facilitate acordata Utilizatorilor, sighisoaraonline.com neavand un control asupra functionalitatii site-rilor respective, asupra continutului, serviciilor si produselor prezentate in acele site-uri. sighisoaraonline.com isi declina orice responsabilitate cu privire la acuratetea materialelor informative sau a modului in care acestea pot fi utilizate in diverse scopuri de catre utilizatori.

De asemenea sighisoaraonline.com nu poate fi raspunzatoare pentru orice actiune desfasurata de catre utilizatori in baza informatiilor publicate pe site. Informatiile si materialele sunt publicate pe site exclusiv in scop informativ si nu reprezinta o oferta ferma de a contracta, negenerand in sarcina sighisoaraonline.com nicio obligatie contractuala.

sighisoaraonline.com nu este pagina web oficiala a Municipiului Sighisoara, nu reprezinta administratia locala, informatiile preluate fiind comunicate de presa publice.

Contact
Pentru orice informatii referitoare la Site utilizatorii ne pot contacta pe adresa de mail paul@elsig.ro

In cazul in care nu agreati conditiile si termenii mai sus aratate va rugam nu mai folositi site-ul si sa inchideti indata pagina web.