RadioSon: Centrul Sighisoarei a fost ieri din nou animat

0
1306
views

.Pe parcursul zilei, foarte multi copii cu role si biciclete au venit, singuri sau insotiti de parinti, in centrul orasului unde circulatia auto este restrictionata pe timpul verii.
Spre seara au avut loc concerte in zona de promenada. Au incantat sighisorenii si turistii prezenti in Centrul Sighisoarei, fanfara Sighisoara, menestrelii Tobosarului si Omul instrument, venit din Sibiu in orasul nostru si care a incantat audienta cantand la : tulnic, caval, fluier si cimpoi.

Din aceasta vara centrul Sighisoarei este inchis circulatiei auto in zilele de duminica pentru desfasurarea unor activitati recreative pentru sighisoreni si turisti.
Pana in data de 10 septembrie in fiecare zi de duminica circulatia auto va fi inchisa in zona cuprinsa între Fostul Cinematograf și intersecția cu str. Morii. In aceasta zona se vor desfasura activitati recreative si momente artistice, pentru urmatoarele duminici municipalitatea avand programate spectacole de teatru, dans si activitati pentru copii. Foto Valentin Pascu

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara