RadioSon: Sediul radioului local vizitat astazi de o clasa de elevi din Albesti

0
450
views

Elevii clasei a VIII-a de la Scoala Gimnaziala din Albesti, diriginte Marcu Andreea au vizitat astazi Turnul Cizmarilor, sediul radioului local. Elevii au vizitat studiourile de emisie, de stiri si productie, au vazut cum se redacteaza stirile, cum se realizeaza emisia radio. Elevii au fost cu atat mai incantati cu cat si ei au implementat proiectul unui post de radio al scolii.
Vizita de astazi la sediul radioului local s-a desfasurat in cadrul Saptamanii Scoala Altfel. In cadrul acestei saptamani elevii Scolii Gimnaziale Albesti au mai desfasurat activitati precum : Miscare si sanatate, Prietena mea cartea, Concurs de cultura generala, Jocuri de perspicacitate, Jocuri sportive, Curiozitati ale naturii, Jocurile matematicii, Carnavalul veseliei, iar saptamana s-a incheiat astazi cu o vizita la liceele sighisorene pentru a vedea oferta educationala si o vizita la studioul local de radio pentru a transmite impresiile acestei saptamani.

Radio Son, radioul local al Sighisoarei isi deschide an de an usile pentru elevii din Sighisoara si imprejurimi care desfasoara activitati in cadrul programului Scoala Altfel.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara