..si a fost Musical Brunch, in curtea bisericii fortificate din Saschiz

0
2050
views

“Cu muuuulta voie buna, muzica live, dansuri traditionale, produse locale si preparate proaspete, din belsug si pentru toate gusturile! Multumim ansamblurilor de calusari din Albesti si Biertan si tuturor celor care-au sprijinit participarea lor! Multumim Pivnita Bunicii pentru ca au facut posibila participarea formatiilor din Anglia: Towersey Morris Berkhamstead Ukulele Random Players (BURP)! Fundatiei ADEPT Transilvania pentru ca ne-au pus la dispozitie standurile, corturile, bucataria pentru gatit, baietilor de la Centrul de ceramica de Saschiz, Marta si EduKitchen, Primariei pentru ca ne-a ajutat cu sonorizarea si vasele, Casa de pe Deal pentru sponsorizari la concursul de degustare (,,blind tasting”), Consistoriului Bisericii Evanghelice C.A. Saschiz pentru concertul de orga si organizatorilor Saptamanii Haferland pentru promovare!

Mai cu seama merita apreciate membrele Vecinatatii Femeilor din Saschiz care au inteles cat de important e sa te identifici cu valorile comunitatii si sa le faci cunoscute, fie ca vorbim despre patrimoniul construit, traditii, marturii din fotografii vechi, gastronomie sau multiculturalitate. Chiar daca asta inseamna sa ne rupem cateva ore din timpul pretios al fiecareia si sa facem voluntariat intru binele intregii comunitati! Am mai spus-o: din fondurile stranse vom organiza, in septembrie, Targul de sanatate pentru locuitorii comunei Saschiz.

Ne-am bucurat sa reintalnim sasi plecati de zeci de ani din sat si ne-au incantat reactiile lor! Participantii la Musical Brunch au plecat zambind si multumindu-ne pentru ospitalitate, iar acesta e doar unul din motivele pentru care suntem mereu bucuroase de oaspeti!” Vecinatatea Femeilor din Saschiz