Ziel Rumaenien – portalul ce isi doreste sa promoveze valorile, frumusetea și peisajele Romaniei peste hotare

0
240
views

Suntem o echipă tânără și motivată, ce își dorește să promoveze valorile, frumusețea și peisajele României peste hotare, deoarece cu toții știm foarte bine că imaginea României nu este una tocmai pozitivă. Avem o țară extraordinar de frumoasă, cu multe locuri nemaiîntalnite în Europa, dar din păcate ne implicăm prea puțin pentru promovarea frumoaselor puncte turistice românești si din acest motiv am lansat un spațiu virtual în limba germană, care își propune să informeze și să ajute oamenii din Germania, Elveția sau Austria să aleagă România ca următoarea lor destinație de concediu.

L-am numit chiar www.ziel-rumaenien.de, pentru a fi cât mai relevantă misiunea pe care ne-am asumat-o. „Ziel“ inseamna “obiectivul”, “in drum spre” sau “catre”.

Dorim ca portalul nostru să vină în întâmpinarea nevoilor străinilor din țările vorbitoare de limba germană, să îi informăm, să îi ajutam și să îi convingem că România este o țară ce merită vizitată.

Dorința noastră este de a contribui la creșterea vizitatorilor străini și la promovarea ramurei turistice a României. Țara noastră are foarte multe atuuri, însă depinde doar de noi, românii, cum știm să le scoatem în evidență, să le valorificăm și să le facem cunoscute si pe alte meleaguri. Unul dintre articolele noastre este si depre frumosul oras, Sighisoara.

Pe langa pagina noastra, suntem activi si pe Facebook. Ne-am bucura enorm de mult, daca ne-ati sustine la cele propuse de noi. Numai cu ajutorul dumneavoastra putem sa reusim ce ne-am pus in plan. Stim foarte bine ca nu este prea usor, dar merita incercat si sperat in continuare.

Cu deosebită stimă,
Dan Voinea
Administratorul portalului www.ziel-rumaenien.de
Echipa tehnică și moderatorii