RadioSon: A fost publicat proiectul de buget al Sighisoarei pentru anul in curs. In 20 martie va avea loc si dezbaterea publica a acestui proiect

0
418
views

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată Municipiul Sighişoara organizează în data de 20 martie la ora 15,00, în Sala Mare de festivități a Municipiului Sighișoara, dezbatere publică pe tema Proiectului de hotărâre privind bugetul local pe anul 2017, proiect postat pe site-ul www.sighisoara.org.ro, respectiv pe panoul de afişaj al instituţiei și care urmează a fi supus aprobării Consiliului Local Sighișoara.
Persoanele interesate, asociaţiile de afaceri, alte asociaţii legal constituite pot transmite, conform anunțului postat astazi pe site-ul instituției și în condițiile prevăzute de Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, propuneri, sugestii sau opinii cu titlu de recomandare privind proiectul de hotărâre, până în data de 17 martie la ora 12.00.
Modalitatea de înscriere și luare a cuvântului se va face în ordinea în care au fost depuse propunerile, sugestiile sau opiniile asupra proiectului, iar timpul alocat luării cuvântului este de 5 minute pentru fiecare interlocutor.
Participarea la dezbaterea publică este deschisă tuturor celor interesaţi. Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările cu referire concretă la proiectul de buget al Sighisoarei.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara