Incepe saptamana cu dreptul si programeaza-ti vizita in Haferland

0
571
views

Începe săptămâna cu dreptul și programează-ți vizita în Haferland! Anunță-ne că vii la cel mai mare festival dedicat culturii săsești din Transilvania aici: http://www.haferland.ro/inscrie-te-si-participa/

Publicată de Săptămâna Haferland pe Luni, 7 August 2017

La #SaptamanaHaferland2017 găsești zeci de bunătăti, pregătite cu drag de gospodinele din zonă. Să savurezi gastronomia locului la sași acasă, este o experiență unică care te întoarce in timp!

Archita, Viscri, Bunești, Saschiz, Criț, Meșendorf și Cloașterf! Ce au în comun toate aceste sate săsești? E simplu! În fiecare din acestea vă veți putea bucura de brunch-uri și de degustări de produse tradiționale din zonă, în perioada #SaptamanaHaferland2017!

Unul din principalele puncte de atracție ale festivalului îl reprezintă trupele pe care sunt invitate an de an, din Germania, fie că e vorba de fanfare sau de alte tipuri de muzică. Anul acesta, ne vom bucura iarăși de muzica specifică zonei, mai ales la Balul Tradițional Săsesc, din 11 august, de la Criț! Săptămâna Haferland″ este un festival menit să promoveze cultura și tradițiile săsești. Intenția organizatorilor este de a promova atât cultura săsească, cât și turismul în zona cuprinsă între Rupea și Sighișoara, denumită “Țara Ovăzului” sau Haferland.

Program Saptamana Haferland 9 – 14 August 2017 si prezentare Saptamana Haferland.