RadioSon: Festivalul de Film de Foarte Scurt Metraj Tres Courts la Saschiz.

0
437
views

Unic în lume, Festivalul Internaţional de Foarte Scurt Metraj Très Courts prezintă şi pune în competiţie în toate colţurile planetei filme de maximum 3 minute, realizate de creatori confirmaţi sau de începători.
Toate genurile sunt prezente: ficţiune, documentar, animaţie, film experimental… Amatori sau profesionişti, începători sau celebri, clasici sau inovatori, regizorii acestor foarte scurt metraje vin din toate colţurile lumii.
Festivalul are loc în 9-18 iunie , în aproximativ 80 de localitati din lume, dintre care peste 20 sunt din România, Ungaria, Slovacia şi Republica Moldova. În total, 25 de ţări de pe cele 5 continente găzduiesc festivalul

La Saschiz proiectia de filme va avea loc in aer liber, sambata 17 iunie intre orele 20.00 si 22.00 , in locul cunoscut sub denumirea de ,, Brazi” – o poienita din imediata apropiere a satului, inconjurata de brazi.

La Saschiz organizatori ai proiectiei sunt GAL Dealurile Tarnavelor si GreenImpact Saschiz sub coordonarea acestora fiind realizate in perioada 9-18 iunie proiectii de filme pentru copii si in școlile din toate comunele membre GAL DT: Albești, Apold, Biertan, Daneș, Laslea, Nadeș, Saschiz și Vânători.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara