RadioSon: Se fac recrutari pentru tinerii ce isi doresc sa devina jandarmi

0
146
views

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mureş “Colonel Sabin Motora” desfăşoară activităţi de identificare şi recrutare a tinerilor care intenţionează să susţină examenul de admitere în instituţiile militare de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne:
– Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Jandarmi, – Şcoala de Subofiţeri Jandarmi „Grigore AlexandruGhica” Drăgăşani si Şcoala de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni .

Totodată, Ministerului Afacerilor Interne i-au fost alocate locuri în cadrul instituțiilor de învățământ din sistemul de apărare şi siguranţă naţională.

Pentru a participa la concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne, persoanele care intenționează să candideze trebuie să îndeplinească mai multe condiții, sa aiba minim 18 ani si maxim 27 ani , sa aiba diploma de bacalaureat , sa aiba un comportament corespunzator si sa nu aiba antecedente penale.

In ultima perioada a crescut numarul tinerilor interesati sa se specializeze in acest domeniu si aceasta in conditiile in care candidaţii declaraţi admişi vor beneficia de şcolarizare gratuită, cazare, masă şi echipament, soldă lunară pe perioada şcolarizării. La finalizarea studiilor, absolvenţii vor fi repartizaţi în structurile Jandarmeriei Române.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara